Effectief ontharen bij Gentle Clinics

Wanneer u kiest voor Gentle Clinics, dan kiest u voor effectief ontharen. Bij ons bent u namelijk klaar na 5 à 6 behandelingen. Wanneer u kiest voor een reguliere kliniek dan duurt dit vaak 8 tot 12 behandelingen. Wij van Gentle Clinics werken dus zeer effectief, hierdoor bespaart u veel tijd en geld. De reden dat wij effectiever zijn dan andere aanbieders komt omdat wij gebruik maken van de Bios Square Epil laser. Deze laser is geschikt voor alle huidtypes, iedereen kan er dus gebruik van maken. Deze techniek wordt ook wel gezien als      ‘s werelds beste lasertechnologie.

Wij maken niet alleen gebruik van de nieuwste technieken, wij doen dit namelijk ook voor zeer scherpe prijzen. Zo is het voor vrouwen al mogelijk om te ontharen vanaf €20, voor mannen is dit mogelijk vanaf €35. Als u kiest voor 6 behandelingen, dan hoeft u er maar 5 te betalen. Zo maakt u gebruik van de beste technieken voor de scherpste prijzen.

De voordelen van effectief ontharen

Ontharen bij Gentle Clinics is niet alleen effectief, het biedt namelijk nog veel meer voordelen.  De Bios Square Epil laser behandelt namelijk een vierkant gebied. Oudere technieken behandelen een ronde spot. Hierdoor zijn er vaak onbehandelde delen over. Men moet dan vaak nog een keer terugkomen, dit is natuurlijk zonde van de tijd en het geld. Wanneer u voor ons kiest dan wordt het hele gebied in één keer behandeld.

Een ander voordeel dat wij bieden is dat wij het risico op verbrandingen verminderen. Dankzij de nieuwste technologieën zorgen wij er dus voor dat het hele gebied in één keer behandeld wordt. Dit verminderd de kans op verbrandingen. Verder zorgt de Bios Square Epil laser als enige laser dat de contouren van de baardlijn gevolgd kunnen worden. Kortom, voor effectief ontharen kunt u het beste bij ons zijn!