Ervaring van Farrah Mousha


Overal haar, dat was mijn grootste onzekerheid. Van bakkebaarden tot aan haar op mijn vingers. Anderhalf jaar geleden ben ik research gaan doen hoe ik dit volledig kon weg krijgen. Na het lezen van verschillende recensies ben ik terecht gekomen bij Gentle Clinics. Ik begon met mijn gezicht. Elke 6 weken kwam ik terug voor een nieuwe laserbehandeling. Na 5 sessies kan ik zeggen dat ik een haarvrij gezicht heb. Niet alleen het haarvrij zijn is fijn, maar de klantvriendelijkheid in de clinic is top. Ook wordt je tijdens de behandeling gerustgesteld en wordt er stapsgewijs uitgelegd wat er gaat gebeuren. Ondertussen heb ik ook mijn oksels laten laten laseren die ik nu al na drie behandelingen (twee maanden geleden de laatste) niet meer hoef te scheren. Nadat ik zo tevreden was met mijn gezicht ben ik samen met Gentle Clinics een samenwerking aangegaan. Dit kun je allemaal zien in mijn vlog, so check it out! Op het moment ben ik mijn benen en bikinigebied aan het behandelen. Na de eerste keer merkte ik al meteen resultaat!

Naast het laseren heb ik nu twee facials gehad, waaronder de biopeeling en de pumpkin peeling. Ik heb veel last gehad van bultjes en ontstekingen waar ik nu eindelijk van af ben. Na de behandeling wordt er meteen vertelt wat je het beste kunt doen om het resultaat te behouden (zoals genoeg water drinken en goed hydrateren). Ik ben na de behandeling nog gebeld om te kijken hoe ik de behandeling heb ervaren en of ik al verschil zie. Het zijn niet alleen de behandelingen waar ik tevreden mee ben, maar ook de aandacht die ik krijg na de behandeling. Ik vind hygiëne, aandacht, professioneel personeel en het resultaat erg belangrijk. Ik ben hier ook super tevreden mee en kijk uit naar mijn volgende afspraak!

Hierbij een link naar de vlog van Farrah Mousha waarbij ze haar ervaring deelt over Gentle Clinics, enjoy watching it!Blog Gentle Clinics


GentleMax Pro-U

Corona maatregelen update: 15-12-2020 Alle medische behandelingen met een verwijsbrief van de huisarts of dermatoloog gaan voorlopig alleen door! Wanneer je wilt starten met laseren is het [...]

Salicylzuur

Wat is salicylzuur en waar dient dit precies nou voor onze huid? Wat zijn de verschillen tussen al deze zuren? In deze blog legt onze collega Bouchra jullie precies uit wat deze BHA zuur precies doet voor de huid. Alvast veel leesplezier!

Skin oils

Het vinden van de juiste skincare oil kan een hele opgave zijn. Uit hoeveel stappen bestaat het? In welke volgorde smeer je het?Allemaal vragen die overweldigend kunnen zijn.

Hoe begin je een skincare routine?

Het vinden van de juiste skincare routine kan een hele opgave zijn. Uit hoeveel stappen bestaat het? In welke volgorde smeer je alle producten op je gezicht? Welke serum gebruik je? Wat is dat met vitamine C en moet je nou wel scrubben of niet? Allemaal vragen die overweldigend kunnen zijn.

Ervaring van Farrah Mousha

Overal haar, dat was mijn grootste onzekerheid. Van bakkebaarden tot aan haar op mijn vingers. Anderhalf jaar geleden ben ik research gaan doen hoe ik dit volledig [...]

Vitamine C

Wat is nou vitamine C? Vitamine C is belangrijk in onze voeding, maar kan ook veel betekenen in onze skincare routine. Het is tegenwoordig niet meer weg [...]