Kort geleden ben ik verhuist naar Amsterdam en was ik al heel lang zoekende naar de beste huid en laserkliniek. Toevallig zag ik een post voorbij komen over Gentle Clinics wat mij meteen aansprak. Na grondig mijn research te hebben gedaan, heb ik direct een afspraak gemaakt voor een proefbehandeling omtrent het laser ontharen met de Candela GentleMax Pro. Ik ben inmiddels 2 behandelingen verder en ik kan nu al zeggen dat ik met deze laser een hele vooruitgang geboekt hebt. Ondertussen heb ik de pumpkin peeling i.c.m. retinol van Lira Clinical gehad waar ik enorm tevreden mee ben. Ik die veel last had van pigmentvlekken en meerdere oneffenheden kan nu eindelijk de deur uit zonder veel make-up op mijn gezicht. Ik raad dit zeker iedereen aan die last heeft van lichaamsbeharing of een onzuivere huid/ huid pigmentatie.
En niet te vergeten het personeel die vriendelijk en professioneel te werk gaat. Voel me zeker welkom bij Gentle Clinics en niet te vergeten de wacht ruimte die er altijd super cozy uit ziet.

Hierbij een link naar de wereldbekende videoclip van Inez