Gezichtsbehandeling Amsterdam

Bent u niet meer tevreden over de huid van uw gezicht of vindt u dat u toe bent aan een huidverjonging? Dan kunnen wij u daarbij helpen! Wij zijn er namelijk voor u als het gaat om een gezichtsbehandeling Amsterdam. Wanneer u kiest voor ons, dan kiest u voor een betrouwbare partner. Wij gebruiken niet alleen de nieuwste technieken, wij werken namelijk met ervaren laser- huidspecialisten en wij doen dit tegen scherpe prijzen.

Mocht u voor een gezichtsbehandeling Amsterdam kiezen, dan helpen wij u met de Medcos MicroSkinPolish. Dit is een drie-in-één behandeling. Deze behandeling bestaat uit: microdermabrasie, koud laser en polishing. Dit is de beste behandeling als het gaat om huidverbetering en huidverjonging. Wij leggen u graag uit hoe deze behandeling in zijn werking gaat.

Hoe werkt een gezichtsbehandeling Amsterdam?


Hierboven vertelden we al dat wij gebruik maken van de de Medcos MicroSkinPolish. Deze behandeling bestaat uit drie stappen.  De eerste stap is microdermabrasie, een speciale vacuümtechniek zal er dan met steriele microkristallen voor zorgen dat oude en dode huidcellen verwijderd worden. Dit zorgt voor een gladdere en jongere huid, verder maakt dit verstopte poriën schoon en verbetert het de bloedsomloop.

De tweede stap in het proces is de low level laser therapie. Dit stimuleert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Dit gebeurt dankzij het lokaal toegepaste licht en de infrarode laserstralen. De laatste stap in het proces is Skin Polish, hierbij wordt er een voedende en beschermende crème op uw huid gesmeerd. Deze behandeling wordt door veel mensen als erg ontspannen ervaren. Na deze drie stappen heeft u weer een gladde en stralende huid.

Neem contact op

Mocht u interesse hebben in een gezichtsbehandeling, dan kunt u een afspraak maken op onze website. Heeft u vragen? Stuur ons dan gerust een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. Deze gegevens staan op onze website. Wij hopen u snel bij ons in de praktijk te zien!