Welkom 
bij Gentle Clinics

GentleMax Pro

Gentle Clinics in Amsterdam is dé gespecialiseerde kliniek voor 100% effectief ontharen met de allernieuwste lasertechnologie. Wij werken met de GentleMax Pro, de meest krachtige ontharing laser die op dit moment op de markt is. Hiermee zorgen wij ervoor dat u nooit meer hoeft te scheren, epileren of harsen. Gentle Clinics is de eerste in Amsterdam die gebruik maakt van deze nieuwste lasertechnologie.

Door te kiezen voor Gentle Clinics, kiest u voor een unieke behandelmethode en een volledig effectieve ervaring. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de twee krachtigste lasers, gecombineerd in één apparaat. Door het gebruik van de GentleMax Pro, kunnen wij een effectievere behandeling garanderen dan bij andere klinieken.
Daarnaast is het zo dat Gentle Clinics de enige kliniek in Amsterdam is die gekoeld kan ontharen zonder het gebruik van koeling gel.

MicroSkinPolish

Het is de droom van iedere vrouw/man: een mooie, frisse, jeugdige en egale huid. Die kan vanaf nu uitkomen! Met de MedCos MicroSkinPolish behoren grove poriën, rimpels, acne littekens, striae, pigmentvlekken en een verouderde of verslapte huid tot het verleden!
Met de wereldwijde nieuwe innovatie MedCos MicroSkinPolish worden zeer goede resultaten op het gebied van huidverbetering behaald. De MedCos MicroSkinPolish behandeling is revolutionair en behaalt een zeer hoge klanttevredenheid vanwege de direct zichtbare resultaten van de 3 in 1 behandeling.

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is het permanent verwijderen van ongewenst haar op uw lichaam door middel van elektrische epilatie. Bij deze methode wordt elk haartje individueel verwijderd aan de hand van een flinterdunne naald en stroom pulsjes. De naald wordt in het haarzakje gestoken en geeft vervolgens een elektrische stroompuls van enkele seconden (afhankelijk van het haartype). Het haarzakje wordt door de stroom vernietigd waardoor er geen haar meer uit kan groeien. De prijzen zijn afhankelijk van de aantal minuten dat de therapeute bezig is. Tijdens een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek krijgt u een proefbehandeling op het gelaat d.m.v. deze techniek van ontharen.

afspraak maken!

Learn More

Laser ontharen met de GentleMax Pro
De voordelen van laser ontharen met de GentleMax Pro bij Gentle Clinics.

• gratis proefbehandeling
• 100% effectief ontharen
• geschikt voor alle huidtypes tot huidtype VI
• minder behandelingen nodig dan bij andere klinieken
• afhankelijk van uw verzekering, een vergoeding voor specifieke laserbehandelingen.
• goed resultaat al na de eerste behandeling
• het hele jaar door behandeling mogelijk
• ervaren laser- en huidtherapeuten
• uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer

GentleMax Pro 
Technische informatie

GentleMax Pro

De GentleMax Pro voor permanente ontharing.

Het beste van twee werelden: de Alexandrite laser en ND:YAG-laser in één apparaat.
Ongewenste haartjes laat u definitief verwijderen bij Gentle Clinics in Amsterdam. Wij werken met de GentleMax Pro, een geavanceerd apparaat waarmee wij elk huid- en haartype kunnen behandelen. De behandeling is vrijwel pijnloos dankzij de verschillende geïntegreerde koelsystemen. Onze laserspecialisten kunnen de snelheid en kracht van de laser aanpassen, waardoor de behandeling beter wordt afgestemd op uw huid. Ook heeft u minder behandelingen nodig, dankzij de combinatie van de laser en ons unieke behandelprotocol. Daardoor bent u sneller klaar dan bij andere klinieken.

Belangrijkste voordelen:

• Geschikt voor ieder huid- en haartype
• De laser vernietigt alle haren
• Minder behandelingen nodig dan bij andere klinieken
• Tussen de behandelingen zit vijf tot tien weken
• Snel een permanent resultaat

Het eerste resultaat van de behandeling is na zo'n twee weken zichtbaar, omdat de eerste haartjes dan uitvallen. Omdat de laser het haarzakje waarin de haar groeit volledig vernietigt, zal er geen nieuwe haren meer groeien op díe plek. Hierdoor is het effect blijvend, in tegenstelling tot andere ontharing methodes als harsen, epileren of scheren.

Gentle Clinics

Het grootste voordeel van Gentle Clinics is dat u eerder klaar bent dan vele klinieken in Nederland. Bij ons bent u tussen de 5 à 6 behandelingen klaar terwijl u bij reguliere klinieken pas klaar bent na 8 tot 12 behandelingen.
Ook biedt de GentleMax Pro behandelingen aan voor alle huidtypes.

Al met al kunt u veel tijd en geld besparen als u gebruik maakt van onze lasertechnologie. Bekijk de voordelen op onze prijslijst.

Wij nodigen u van harte uit om een vrijblijvend afspraak te maken voor een intake gesprek met 1 van onze medewerkers om alle mogelijkheden voor uw gewenste behandeling te bespreken.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Boek HIER

MicroSkinPolish

Medcos MicroSkinPolish

De Medcos MicroSkinPolish biedt een drie-in-één behandeling van microdermabrasie, koud laser en polishing. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

1.Microdermabrasie

De eerste stap opent de huid. Door middel van een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden laagje voor laagje oude en dode huidcellen verwijderd. Deze vorm biedt een diepe reiniging en stimuleert de bloedsomloop. De behandeling maakt de huid schoon en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid.
Een microdermabrasie behandeling is vrijwel pijnloos.

De zon dient u twee weken na een behandeling zoveel mogelijk te vermijden. Wij raden het insmeren met een hoge factor daarom zeer aan.

Microdermabrasie:
• Maakt de huid gladder en jonger
• Verwijdert dode huidcellen
• Maakt verstopte poriën schoon
• Verbetert de bloedsomloop
• Stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen

 

2. Low Level Laser Therapie

Low Level Laser Therapie (Cold Laser/LLLT) stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam door middel van lokaal toegepast rood licht en infrarode laserstralen. Tijdens de LLLT behandeling wordt er hyaluronzuur, antioxidanten en essentiële vitaminen aangebracht. Dankzij deze combinatie van een krachtige lichtenergie met een unieke massagetechniek kan de huid de actieve werkstoffen optimaal opnemen. Door het optimaal laten functioneren van de huidcellen, zal de huid er jonger en fris uitzien.

Wat is hyaluronzuur?
Hyaluronzuur is een bestandsdeel van het bindweefsel. De lichaamseigen stof zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd en opgevuld is. Met de leeftijd daalt het HA-gehalte (hyaluronicacid) in de huid, het gevolg daarvan is dat de vochtregulering van de huid verzwakt. De huid ziet er dan droog en ruw uit.

Gentle Clinics gebruikt de nieuwste generatie hyaluronzuur. Deze dringt diep in de huid door en kan er voor zorgen dat de aanmaak van het eigen hyaluronzuur in de huid wordt gestimuleerd. Omdat de stof een lichaamseigen bouwsteen is, zijn er weinig bijwerkingen en wordt hyaluronzuur niet zomaar door het lichaam afgestoten.

 

3. Skin Polish

In de laatste fase wordt een voedende en beschermende polishing crème met behulp van een massagestick en een polijststuk over de huid verdeeld. De behandeling werkt zeer ontspannen en de huid komt hierdoor tot rust.

De massage geeft de huid een finishing polish met als eindresultaat een gladde en stralende jonge huid.

Waarom kiest u voor Medcos MicroSkinPolish?
Medcos MicroSkinPolish is dankzij de nieuwste technologieën de meest krachtige en effectieve microdermabrasie die er bestaat. De MicroSkinPolish is een Nederlands product.
U kunt erop vertrouwen het apparaat geheel veilig en goed gekeurd is.

 

Prijslijst 
Gezichtsbehandelingen

Microneedling/Vampire treatment 90 minuten €99,-
Reiniging – onzuiverheden verwijderen – verdovende crème – dermapen – lasertherapie – alginaat masker (Casmara) – huid aangepaste serum en dagcrème /huid aangepaste medisch crème met een teint

Biopeeling treatment 80 minuten €85,-
Reiniging – enzyme peeling – onzuiverheden verwijderen – lotion – biopeeling – lasertherapie – huid aangepaste masker – oxygel – huid aangepaste serum en dagcrème/ huid aangepaste medisch crème met een teint

Microdermabrasie – MicroSkinPolish 80 minuten €75,-
Reiniging – onzuiverheden verwijderen – microdermabrasie – lasertherapie – alginaat masker (Casmara) – huid aangepaste serum en dagcrème – polishing

BB glow facial treatment - (coming soon)
Reiniging – onzuiverheden verwijderen – dermapen – BB treatment – lasertherapie – alginaat masker (Casmara) – glow ampul - huid aangepaste serum en dagcrème

Relaxing glow facial treatment 60 minuten €65,-
Reiniging – – onzuiverheden verwijderen – lasertherapie – alginaat masker (Casmara) – glow ampul - huid aangepaste serum en dagcrème

Het Casmara masker dat gebruikt wordt bij deze gezichtsbehandelingen is op basis van algen. Algen bevatten natuurlijke ingrediënten, zoals vitamine A, B en C. Deze alginaat maskers hebben een verstevigende werking en bieden resultaten bij donkere kringen onder de ogen, rimpels rondom de ogen en allergische huid. Ook hebben wij maskers voor de droge en vette, jonge huid. Voor ieder huidtype is er een geschikt masker.

**Bovengenoemde gezichtsbehandelingen zijn excl. het 24k goldmasker van Casmara.**

Prijslijst

20 Vanaf
Per behandeling. Pakketprijs vanaf €100,-
(6 behandelingen voor de prijs van 5)
25 Vanaf
Per behandeling. Pakketprijs vanaf €125,-
(6 behandelingen voor de prijs van 5)
65 Vanaf
Facial treatments: Reiniging/skinscrubber/microdermabrasie/laser therapie/alginaatmasker/serum en crème

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Boek HIER

Contact