Laserbehandeling Amsterdam

Unieke laserbehandeling AmsterdamLaserbehandeling Amsterdam

Bent u op zoek naar een laserbehandeling Amsterdam? Dan is Gentle Clinics echt wat voor u! Wij bieden namelijk verschillende soorten laserbehandelingen aan. Een voorbeeld hiervan is het laser ontharen met de BIOS Square Epil. Deze laserbehandeling zorgt voor veel voordelen. Zo is laser ontharen 100% pijnloos en is het mogelijk om definitief te ontharen. Het is geschikt voor alle huidtypes tot huidtype VI. Buiten dat heeft u minder behandelingen nodig dan bij andere laserbehandelingen. Afhankelijk van uw verzekering kan het mogelijk zijn dat u een vergoeding krijgt voor specifieke laserbehandelingen. Wanneer u kiest voor laser ontharen bij Genlte Clinics, dan krijgt u een gratis proefbehandeling. Bij ons wordt u behandeld door ervaren laser- huidspecialisten en u hebt geen last van wachttijden.

De Bios Square Epil is een uniek apparaat. Het is namelijk het eerste apparaat ter wereld dat een vierkant gebied behandelt met haar laser. Met andere apparaten wordt er een rond gebied behandeld. Het apparaat zorgt ervoor dat er geen overlap is, buiten dat wordt de energie efficiënter gebruikt. Het risico op verbrandingen neemt ook nog eens af.

Laserbehandeling Amsterdam voor een jonge huid 

Bij Gentle Clinics bieden wij diverse soorten laserbehandelingen aan. Waar u ook naar op zoek bent, voor een laserbehandeling Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zijn wij er ook voor u als het gaat om huidverbetering en huidverjonging. Met de Medcos MicroSkinPolish bieden wij een drie- in-één behandeling van microdermabrasie, koud laser en polishing aan. Dit zorgt voor een complete behandeling als het gaat om huidverbetering en huidverjonging.

Wij bieden uiteraard nog veel meer aan dan bovenstaande genoemde behandelingen. Mocht u interesse hebben, dan kunt u ons zowel bereiken per e-mail als per telefoon. Wij hopen u graag bij ons in de praktijk te zien. Wij zijn gevestigd aan de Rozengracht in Amsterdam.