laseren alleen voor vrouwen bij Gentle Clinics

Ontharen wordt vaak als pijnlijk ervaren, wanneer u kiest voor laseren alleen voor vrouwen, dan hebt u daar geen last meer van. Wij ontharen namelijk met de BIOS Square, dit is het eerste apparaat ter wereld dat met haar laser een vierkant gebied behandelt. Ontharen met dit apparaat zorgt ervoor dat pijnloos ontharen mogelijk is. Dit is echter niet het enige voordeel dat deze behandeling te bieden heeft. Zo is het mogelijk om definitief te ontharen en is de behandeling geschikt voor alle huidtypes tot huidtype VI. Verder zijn er geen wachttijden en is de behandeling het hele jaar door mogelijk.

Wanneer u kiest voor pijnloos ontharen, dan kiest u voor ervaren laser- huidspecialisten. Wij bieden u graag een gratis proefbehandeling aan, zodat u zelf kunt beleven hoe fijn deze manier van ontharen is. Mocht u naar ons toe willen komen, dan is dit erg makkelijk. Wij zijn namelijk uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer

laseren alleen voor vrouwen op een efficiënte manier

Een groot voordeel dat wij bieden als het gaat om laseren alleen voor vrouwen, is dat u bij ons eerder klaar bent dan bij de meeste klinieken in het land. Gentle Clinics zorgt er namelijk voor dat u tussen de 5 en 6 behandelingen nodig heeft. Kiest u voor reguliere klinieken? Dan bent u pas klaar na 8 tot 12 behandelingen. Kortom, als u kiest voor ons dan bespaart u een hoop tijd. Wat voor huidtype u hebt maakt voor ons ook niet uit, de Bios Square Epil laser kan namelijk alle huidtypes aan.

Mocht u geïnteresseerd zijn dat is het via onze website mogelijk om een afspraak te maken. Mocht u vragen hebben over een van onze behandelingen, dan kunt u deze gerust stellen. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Wij hopen u snel bij ons in de praktijk te zien.

Contact
Rozengracht 42 D
1016 ND Amsterdam
Tel: 020-8203773
info@gentleclinics.nl

Openingstijden
Maandag: 09:00 – 21:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 21:00 uur
Woensdag: 09:00 – 18:00 uur
Donderdag: 09:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur
Zondag: Gesloten
Feestdagen: Gesloten