Laserkliniek Amsterdam is er voor u!

Het behouden van een jonge huid en het goed verzorgen van het lichaam is voor veel mensen erg belangrijk. Wij van laserkliniek Amsterdam weten dit uiteraard. Daarom bieden wij verschillende laserbehandelingen aan. Een van de behandelingen die wij aanbieden is het laser ontharen. Deze behandeling voeren wij uit met de BIOS Square Epil. Onze behandelingen hebben allemaal hun eigen voordelen. Het voordeel van deze behandeling is dat het 100% pijnloos is en dat definitief ontharen een optie is. Verder is het voor veel huidtypes mogelijk om behandeld te worden. De BIOS Square Epil is er namelijk voor alle huidtypes tot huidtype VI. Het apparaat is overigens het eerste apparaat ter wereld dat een vierkant gebied kan behandelen. Mocht deze behandeling interessant voor u zijn, dan bieden wij een gratis proefbehandeling voor u aan.

Wanneer u kiest voor een behandeling bij ons, dan is de kans aanwezig dat uw verzekering dit vergoedt. Het is echter wel belangrijk dat u dit zelf nog even controleert.  Hierdoor voorkomt u dat er misverstanden ontstaan. Wat echter geen misverstand is, is dat wij mij met ervaren laser- huidspecialisten werken. Buiten dat heeft u bij ons geen last van wachttijden.

Laserkliniek Amsterdam voor de beste behandelingen

Wij van laserkliniek Amsterdam zijn er niet alleen voor u als het gaat om ontharen. Hierboven vertelden wij al dat veel mensen een jonge huid erg belangrijk vinden. Met de Medcos MicroSkinPolish zorgen wij voor huidverbetering en huidverjonging. Dit is namelijk een drie- in-één behandeling van microdermabrasie, koud laser en polishing. Deze behandeling zorgt voor geweldige resultaten.

U kunt bij ons laserkliniek uiteraard voor nog veel meer terecht. Op onze website kunt u vinden welke behandelingen wij nog meer aanbieden. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u ons bereiken per e-mail en per telefoon. Vindt u het fijner om even langs te komen in de kliniek? Dan kan dit uiteraard ook, u bent van harte welkom.