Microdermabrasie Amsterdam

Microdermabrasie Amsterdam is een techniek, waardoor u een jonge en strakke huid krijgt. Wij gebruiken hiervoor een speciale vacuümtechniek. Met behulp van steriele microkristallen worden laagjes dode en oude huidcellen verwijderd. Hierbij raken verstopte poriën weer schoon. Uw huid wordt helemaal gereinigd en uw bloedsomloop wordt gestimuleerd. Ook de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Als resultaat krijgt u een gladde en jongere huid. Dit door middel van een vrijwel pijnloze behandeling.

Waarom kiezen voor onze behandeling Microdermabrasie Amsterdam?

Voor onze behandeling Microdermabrasie Amsterdam maken wij gebruik van de nieuwste technologieën. Wij gebruiken de Medcos MicroSkinPolish voor onze behandelingen. Dit is een product ontworpen door een Nederlands bedrijf en voldoet aan alle eisen. Het apparaat is dan ook erg veilig. En geeft u de meest effectieve microdermabrasie behandeling die er bestaat. Daarnaast krijgt u bij onze kliniek meer dan alleen de microdermabrasie behandeling. De Medcos MicroSkinPolish geeft namelijk een drie-in-één behandeling.

Low level laser therapie

U krijgt na de microdermabrasie behandeling nog een Low Level Laser therapie. Hierbij wordt rood licht en infraroodlicht lokaal toegepast. Hierdoor wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Tijdens deze behandeling worden belangrijke vitaminen en antioxidanten aangebracht. Het lichaamseigen hyaluronzuur wordt ook op uw lichaam aangebracht. Dit zuur heeft invloed op de vochtregeling van uw huid. Als u ouder wordt, dan neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in uw lichaam af en wordt uw huid droger. Door middel van een speciale massagetechniek, zorgen wij ervoor dat deze stoffen goed in uw huid worden opgenomen

Tot slot krijgt u bij ons nog de skin polish behandeling. Er wordt dan een beschermende polishing crème bij u aangebracht, deze behandeling is erg rustgevend. In combinatie met de voorgaande behandelingen krijgt u een enorm jonge en gladde huid. Voor een stralende en gladde huid kunt u dus het beste bij Gentle Clinics zijn.