Microskinpolish

MEDCOS MICROSKINPOLISH
De Medcos MicroSkinPolish biedt een drie-in-één behandeling van microdermabrasie, koud laser en polishing. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

1.MICRODERMABRASIE
De eerste stap opent de huid. Door middel van een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden laagje voor laagje oude en dode huidcellen verwijderd. Deze vorm biedt een diepe reiniging en stimuleert de bloedsomloop. De behandeling maakt de huid schoon en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid.
Een microdermabrasie behandeling is vrijwel pijnloos.

De zon dient u twee weken na een behandeling zoveel mogelijk te vermijden. Wij raden het insmeren met een hoge factor daarom zeer aan.

Microdermabrasie:
• Maakt de huid gladder en jonger
• Verwijdert dode huidcellen
• Maakt verstopte poriën schoon
• Verbetert de bloedsomloop
• Stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen


2. LOW LEVEL LASER THERAPIE
Low Level Laser Therapie (Cold Laser/LLLT) stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam door middel van lokaal toegepast rood licht en infrarode laserstralen. Tijdens de LLLT behandeling wordt er hyaluronzuur, antioxidanten en essentiële vitaminen aangebracht. Dankzij deze combinatie van een krachtige lichtenergie met een unieke massagetechniek kan de huid de actieve werkstoffen optimaal opnemen. Door het optimaal laten functioneren van de huidcellen, zal de huid er jonger en fris uitzien.

Wat is hyaluronzuur?
Hyaluronzuur is een bestandsdeel van het bindweefsel. De lichaamseigen stof zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd en opgevuld is. Met de leeftijd daalt het HA-gehalte (hyaluronicacid) in de huid, het gevolg daarvan is dat de vochtregulering van de huid verzwakt. De huid ziet er dan droog en ruw uit.

Gentle Clinics gebruikt de nieuwste generatie hyaluronzuur. Deze dringt diep in de huid door en kan er voor zorgen dat de aanmaak van het eigen hyaluronzuur in de huid wordt gestimuleerd. Omdat de stof een lichaamseigen bouwsteen is, zijn er weinig bijwerkingen en wordt hyaluronzuur niet zomaar door het lichaam afgestoten.


3. SKIN POLISH
In de laatste fase wordt een voedende en beschermende polishing crème met behulp van een massagestick en een polijststuk over de huid verdeeld. De behandeling werkt zeer ontspannen en de huid komt hierdoor tot rust.

De massage geeft de huid een finishing polish met als eindresultaat een gladde en stralende jonge huid.

Waarom kiest u voor Medcos MicroSkinPolish?
Medcos MicroSkinPolish is dankzij de nieuwste technologieën de meest krachtige en effectieve microdermabrasie die er bestaat. De MicroSkinPolish is een Nederlands product.
U kunt erop vertrouwen het apparaat geheel veilig en goed gekeurd is.


Blog Gentle Clinics


Microskinpolish

De Medcos MicroSkinPolish biedt een drie-in-één behandeling van microdermabrasie, koud laser en polishing. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

Voordelen Gentle Clinics

Het grootste voordeel van Gentle Clinics is dat u eerder klaar bent dan vele klinieken in Nederland. Bij ons bent u tussen de 5 à 6 behandelingen klaar terwijl u bij reguliere klinieken pas klaar bent na 8 tot 12 behandelingen.

Voordelen Gentlemax Pro

Laser ontharen met de GentleMax Pro. De voordelen van laser ontharen met de GentleMax Pro bij Gentle Clinics.
• gratis proefbehandeling
• 100% effectief ontharen

 
 
 
 
Contact
Rozengracht 42 D
1016 ND Amsterdam
Tel: 020-8203773
info@gentleclinics.nl

Openingstijden
Maandag: 09:00 – 21:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 21:00 uur
Woensdag: 09:00 – 18:00 uur
Donderdag: 09:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur
Zondag: Gesloten
Feestdagen: Gesloten