Ontharen Amsterdam

Ontharen Amsterdam laat u doen bij Gentle Clinics

Ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn. Als u het zelf weghaalt, dan is het erg snel weer terug. Bij Gentle Clinics hebben wij daarom de beste manier om effectief te ontharen. Wij doen aan ontharen Amsterdam met behulp van een speciaal laserapparaat, genaamd de Bios Square Epil. Dit is het eerste apparaat dat een vierkant gebied behandeld. Hierdoor is de behandeling extra efficiënt doordat er geen overlap is. Ook neemt het risico op verbranding toe als u kiest voor een andere behandeling. Wij kunnen u meestal al helpen met de helft van de behandelingen die u normaal nodig zou hebben.

Laseren kan misschien spannend voor u klinken, maar onze behandelingen zijn pijnloos en uiteraard ook veilig. U hebt dus niets te vrezen wanneer u kiest voor onze behandeling. U kunt een gratis proefbehandeling aanvragen zodat u ervaart hoe onze behandelingen zijn. In totaal zijn er meestal 5 of 6 behandelingen nodig. Met andere technieken zouden dit er 8 tot 12 zijn.

 

Het is bewezen dat de techniek die wij gebruiken effectiever is dan een reguliere behandeling. Wij zijn de eerste kliniek in Amsterdam die deze techniek gebruikt.

Ontharen Amsterdam wanneer u wilt

U kunt het hele jaar door behandeld worden, wij hebben geen wachttijden. Wij zijn gespecialiseerd in ontharen Amsterdam. Ongewenst haar wordt effectief verwijderd met onze behandelingen. Onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren huidspecialisten. U bent dus in goede handen wanneer u kiest voor Gentle Clinics. Wij kunnen mensen met alle huidtypen tot huidtype VI een goede behandeling geven.

U krijgt bij ons dus de meest effectieve behandeling. Als u kiest voor Gentle Clinics, dan bespaart u zowel geld als tijd. Wilt u weten wat onze mogelijkheden zijn? Wij nodigen u uit voor een vrijblijvend gesprek. Hierin zullen wij alle vragen die u eventueel nog heeft beantwoorden.