Ontharing

Laserbehandelingen met de Candela GentleMax Pro

Wanneer je wilt starten met laseren is het vaak zoeken naar een goed en geavanceerd laserapparaat. Welke past bij mij en waarom? Gentle Clinics werkt met de Candela GentleMax Pro.
De GentleMax Pro combineert twee soorten lasers in één systeem waarbij gemakkelijk gewisseld kan worden van systeem. Er wordt dus gebruik gemaakt van twee soorten lasers: Alexandrite 755nm en Nd:YAG 1064nm.
Daarnaast heeft het apparaat een ingebouwd koelingssysteem. Op deze manier wordt de huid tijdens het behandelen direct gekoeld middels het Dynamic Cooling Device.
Met deze laser kun je veel verschillende soorten behandelingen ondergaan. Bij Gentle Clinics kun je terecht voor laserontharing, vasculaire aandoeningen en pigmentlaser.

Wij bieden veel mogelijkheden aan voor het laser ontharen op het lichaam en gelaat. Doordat de GentleMax Pro gebruik maakt van twee lasersystemen kunnen we bij Gentle Clinics alle huidtypen (I t/m VI) behandelen. Voor de lichtere huidtypes wordt de Alexandrite ingezet en voor de donkere huidtypes wordt de Nd:YAG gebruikt.
Het aantal behandelingen is afhankelijk van verschillende factoren: haargroeifase, haarkleur, haar dikte, hormonen en het lichaamsdeel.

Laser ontharing is een permanente methode om van ongewenste haargroei of overbeharing af te komen. De GentleMax Pro produceert een krachtige lichtstraal, de energie van deze straal wordt in het pigment van de haarwortels omgezet in warmte. Hierdoor worden de haarzakjes vernietigt en is haargroei niet meer mogelijk. Met de GentleMax Pro zijn er, in vergelijking met andere lasers, relatief minder behandelingen nodig. Gemiddeld bent u tussen de 8 a 10 behandelingen klaar. Ook kunnen alle huidtypes, van licht tot donker, worden behandeld met de GentleMax Pro.


PRIJSLIJST | AFSPRAAKLaser Behandelingen


Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn verkleuring op de huid die zijn ontstaan door een overproductie van melanine. Er kunnen verschillende oorzaken zijn zoals; het verouderingsproces, overmatige blootstelling aan de zon, [...]

Couperose & spataderen

Met de GentleMaxPro kun je ook storende vaatjes laten laseren. Hierbij kan je denken aan couperose in het gelaat, bezemreisen(chronisch verwijde adertjes) op de benen of hemangioma [...]

Ontharing

Laserbehandelingen met de Candela GentleMax Pro Wanneer je wilt starten met laseren is het vaak zoeken naar een goed en geavanceerd laserapparaat. Welke past bij mij en [...]