Prijslijst


Dermapen 4

60 minuten €125,-
Reiniging – onzuiverheden verwijderen – verdovende crème – dermapen 4 – huid aangepaste serum en dagcrème /huid aangepaste medisch crème met een teint


Biopeeling treatment

75 minuten €85,-
Reiniging – enzyme peeling – onzuiverheden verwijderen – lotion – biopeeling – lasertherapie – huid aangepaste masker – oxygel – huid aangepaste serum en dagcrème/ huid aangepaste medisch crème met een teint


Het Casmara masker dat gebruikt wordt bij deze gezichtsbehandelingen is op basis van algen. Algen bevatten natuurlijke ingrediënten, zoals vitamine A, B en C. Deze alginaat maskers hebben een verstevigende werking en bieden resultaten bij donkere kringen onder de ogen, rimpels rondom de ogen en allergische huid. Ook hebben wij maskers voor de droge en vette, jonge huid. Voor ieder huidtype is er een geschikt masker.
*Bovengenoemde gezichtsbehandelingen zijn excl. het 24k goldmasker van Casmara.TCA Peeling – 85,- euro

Trichloorazijnzuur verbetert de huidstructuur, waardoor het huidoppervlak egaliseert.
Het vermindert oneffenheden en resulteert in een jongere en frissere uitziende huid.

Jessner Peeling – 85,- euro

De Jessner Peeling is buitengewoon geschikt voor alle vormen van acne. De zuren in deze peeling hebben een positief effect op de ontstekingen.
Verder is deze peeling ook geschikt voor pigmentatie problemen en/of om uw huid op te frissen.

Lactic Clear Peeling – 75,- euro

Dit is een peeling op basis van melkzuur. Melkzuur licht de huid op en is om die reden ideaal om pigmentproblemen te behandelen en/of om de huid op te frissen.
De peeling dringt door tot de derde huidlaag (stratum spinosum).

Pumpkin Peeling – 75,- euro

De pumpkin peeling bestaat uit onder andere pompoen enzymen. Deze enzymen exfoliëren de bovenste huidlaag (stratum corneum).
Ook werken deze enzymen als krachtige anti-oxidanten met als resultaat dat het huidoppervlak frisser, egaler en gladder wordt.

Sal Pulp Peeling – 75,- euro

heeft een kleine moleculaire structuur waardoor het makkelijk de huid kan penetreren, namelijk tot in de vierde huidlaag (stratum basale).
De celdeling wordt gestimuleerd, zonbeschadiging wordt aangepakt, de teint wordt verbetert en de huid wordt gehydrateerd.


Prijslijst ontharen met de GentleMax Pro-U


Hier vind u onze prijslijst voor behandelingen met de GentleMax Pro voor dames.
De onderstaande pakketprijzen bevatten 6 behandelingen voor de prijs van 5. WIJ bieden de mogelijkheid om pakketten in 4 termijnen te betalen.

Staat uw gewenste behandeling er niet tussen?
Onze specialistes kunnen u helpen en voorzien u graag van persoonlijk advies.
Neem bij vragen gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.
Aan de prijzen vermeld op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Boek nu en profiteer de rest van het jaar van onze actie prijzen.