Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gentle Clinics
Average rating:  
 9 reviews
by Ibtissam on Gentle Clinics

Ik ben super tevreden met de huidbehandelingen & laserbehandelingen van gentle clinics. Ik ben hiervoor bij 3 andere klinieken geweest en die komen niet eens in de buurt van de behandelingen die ik hier heb gekregen. Ik ben na 4 behandelingen volledig uitbehandeld aan m’n gehele benen, en ik heb een gepigmenteerde huid waardoor het over het algemeen langer duurt om haarvrij te zijn. Ook m’n andere gebieden zijn zo goed als haarvrij na 1 pakket van 6 behandelingen. Een dikke 5 sterren waardig!Ook de locatie is super prachtig, en word de service met veel vriendelijkheid en open handen aangeboden/ uitgevoerd. Zeker een aan te raden kliniek dus!

by Patries on Gentle Clinics

wat een uitvinding!

Nu al mijn 6e behandeling voor bikini groot + gezicht en wat een mega verschil. Uitstekend personeel, schone ruimtes en altijd goede feedback omtrent mijn behandelingen. Kortom tevreden!

by Youssra on Gentle Clinics

Ik heb de hair xl behandeling gehad, ben nu bezig met me 5de behandeling en ik merk nu al top resultaten. Haaruitval is zo goed als weg. Me haar is veel dikker en merk ook al dat ik foetus haartjes heb. 1 woord TOP!

by Khadija on Gentle Clinics

Ik heb twee sessies van 3 dermapen behandelingen gehad met top resultaat!!! Ik had erg last van zichtbare littekens en grove poriën doordat ik acne heb gehad. Bij mijn eerste behandeling is alles goed uitgelegd en adviseerde zij mij achter elkaar een sessie te nemen voor optimaal resultaat. Ik zag al snel dat het minder zichtbaar was en na 3 maanden merk je nog veel meer verschil. Mijn huid is echt opgeknapt en ben echt blij met gentle clinics!!!! Kortom top personeel en deskundig in hun vak.

by hanan on Gentle Clinics

Ik ervaarde de behandeling bij ezgi en bouchra als zeer fijn! de dames zijn super lief en geven een top service! Amina jij en je personeel zijn top!

by Hanan on Gentle Clinics

Ik vind de service zeer fijn en de dames professioneel. Ze leggen goed uit wat er precies gaat gebeuren voordat ze beginnen met de behandeling. Deze ervaring had ik helaas niet bij de vorige klinieken waar ik heen ging. Ik ben nog maar 2x geweest en zie nu el super veel verschil!

by Ashley on Gentle Clinics

Top ervaring! Het was mijn eerste keer en ik ben heel erg op mijn gemak gebracht. Hele fijne sfeer!

by Orlendy on Gentle Clinics

Snelle en fijne service

by Jannet on Gentle Clinics

Een heerlijke ervaring. Zeer vakkundig personeel.