Schoonheidssalon Amsterdam

admin   January 3, 2018

Schoonheidssalon Amsterdam voor diverse behandelingen

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon Amsterdam die aan al uw wensen voldoet? Dan zijn wij een mooie mogelijkheid. Bij ons kunt u voor verschillende behandelingen terecht. Wanneer u kiest voor ons, dan kiest u voor ervaren laser- huidspecialisten. Wij bieden verschillende behandelingen aan en een voorbeeld hiervan is ontharen. Deze behandeling voeren wij uit met de Bios Square Epil. Wij zijn de eerste kliniek in Amsterdam die dit apparaat gebruikt. Dit apparaat biedt veel voordelen, zo is het mogelijk om met dit apparaat een vierkante spot te behandelen. Mocht er alsnog voor een ronde spot gekozen worden, dan kan dit ook.

Het voordeel van een vierkante spot, is dat er geen overlap ontstaat en dat het hele gebied in een keer behandeld kan worden. Dit zorgt ervoor dat u tijd en geld bespaard. Verder zorgt dit apparaat ervoor dat er minder kans is op verbranding. Ontharen bij Gentle Clinics zorgt dus voor een snellere en veiligere behandeling.

Schoonheidssalon Amsterdam is er voor u

Ontharen is slechts een voorbeeld van wat wij allemaal aanbieden. Zo kunnen wij van schoonheidssalon Amsterdam er ook voor zorgen dat u een mooiere en jongere huid krijgt. Dit doen wij met de Medcos Microskinpolish, dit is een drie-in-één behandeling. De eerste stap in het proces is microdermabrasie, deze vacuümtechniek zorgt ervoor dat laagjes oude en dode huid verwijderd worden met steriele microkristallen. De volgende stap is de Low Level Laser therapie. Rood licht zal ervoor zorgen dat het vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen gestimuleerd wordt. De laatste stap in het proces is de Skin Polish, er zal dan een beschermende, voedende crème op uw lichaam aangebracht worden. De behandeling zult u als ontspannen ervaren, na afloop is uw huid weer glad en stralend.

Op onze website vindt u al onze behandelingen. Mocht u interesse hebben dan is het mogelijk om via de website een afspraak te maken. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op per e-mail of per telefoon. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Contact
Rozengracht 42 D
1016 ND Amsterdam
Tel: 020-8203773
info@gentleclinics.nl

Openingstijden
Maandag: 09:00 – 21:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 21:00 uur
Woensdag: 09:00 – 18:00 uur
Donderdag: 09:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur
Zondag: Gesloten
Feestdagen: Gesloten