Voordelen Gentle Clinics

GENTLE CLINICS
Het grootste voordeel van Gentle Clinics is dat u eerder klaar bent dan vele klinieken in Nederland. Bij ons bent u tussen de 5 à 6 behandelingen klaar terwijl u bij reguliere klinieken pas klaar bent na 8 tot 12 behandelingen. Ook biedt de GentleMax Pro behandelingen aan voor alle huidtypes.

Al met al kunt u veel tijd en geld besparen als u gebruik maakt van onze lasertechnologie. Bekijk de voordelen op onze prijslijst.

Wij nodigen u van harte uit om een vrijblijvend afspraak te maken voor een intake gesprek met 1 van onze medewerkers om alle mogelijkheden voor uw gewenste behandeling te bespreken.

GENTLEMAX PRO
De GentleMax Pro voor permanente ontharing.

Het beste van twee werelden: de Alexandrite laser en ND:YAG-laser in één apparaat.
Ongewenste haartjes laat u definitief verwijderen bij Gentle Clinics in Amsterdam. Wij werken met de GentleMax Pro, een geavanceerd apparaat waarmee wij elk huid- en haartype kunnen behandelen. De behandeling is vrijwel pijnloos dankzij de verschillende geïntegreerde koelsystemen. Onze laserspecialisten kunnen de snelheid en kracht van de laser aanpassen, waardoor de behandeling beter wordt afgestemd op uw huid. Ook heeft u minder behandelingen nodig, dankzij de combinatie van de laser en ons unieke behandelprotocol. Daardoor bent u sneller klaar dan bij andere klinieken.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN:
• Geschikt voor ieder huid- en haartype
• De laser vernietigt alle haren
• Minder behandelingen nodig dan bij andere klinieken
• Tussen de behandelingen zit vijf tot tien weken
• Snel een permanent resultaat

Het eerste resultaat van de behandeling is na zo’n twee weken zichtbaar, omdat de eerste haartjes dan uitvallen. Omdat de laser het haarzakje waarin de haar groeit volledig vernietigt, zal er geen nieuwe haren meer groeien op díe plek. Hierdoor is het effect blijvend, in tegenstelling tot andere ontharing methodes als harsen, epileren of scheren.


Blog Gentle Clinics


Microskinpolish

De Medcos MicroSkinPolish biedt een drie-in-één behandeling van microdermabrasie, koud laser en polishing. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

Voordelen Gentle Clinics

Het grootste voordeel van Gentle Clinics is dat u eerder klaar bent dan vele klinieken in Nederland. Bij ons bent u tussen de 5 à 6 behandelingen klaar terwijl u bij reguliere klinieken pas klaar bent na 8 tot 12 behandelingen.

Voordelen Gentlemax Pro

Laser ontharen met de GentleMax Pro. De voordelen van laser ontharen met de GentleMax Pro bij Gentle Clinics.
• gratis proefbehandeling
• 100% effectief ontharen

 
 
 
 
Contact
Rozengracht 42 D
1016 ND Amsterdam
Tel: 020-8203773
info@gentleclinics.nl

Openingstijden
Maandag: 09:00 – 21:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 21:00 uur
Woensdag: 09:00 – 18:00 uur
Donderdag: 09:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur
Zondag: Gesloten
Feestdagen: Gesloten